دنبال درمان واقعی جوشهای صورت هستی؟ حتی جوشهای هورمونی؟


جوشهایم را از بین ببر
امان از این جوش ریشه دار بی ریشه!
جوش یکی از فراگیرترین معضلات بین مردمه اما اینجا قرار نیست حرفای کلیشه ای و بی فایده ی قدیمی رو تکرار کنیم و میخواهیم به طور کاربردی و علمی و صحیح به درمان جوش بپردازیم. جوش زدن عوامل خیلی زیادی داره، بخشیش بر میگرده به مسایل درونی و برخیش برمیگرده به نحوه رفتار ما با پوستمون… البته گفت و گو در مورد جوشها به دهها ساعت بحث علمی نیاز داره و ما اینجا سعی میکنیم مختصر و مفید از درمان جوش بگیم.
چرا جوش میزنیم و چیکار کنیم؟
ما زمانی جوش میزنیم که درگیر التهاب، مسدود شدن منافذ پوستی، تجمع چربی و سلولهای مرده پوست و حمله باکتریهای مولد جوش بشیم و برای درمانش نیاز داریم تا جلوی این عوامل را بگیریم و در واقع یه جورایی باهاش مبارزه کنیم. حالا بسته به نوع جوشی که میزنیم میزان درگیری ما با هر کدام از این عوامل متفاوته و در ادامه به تک تکش میپردازیم.
کلید درمان جوش اینجاست
درمان جوش با روتین پوستی رو برات توضیح میدم ولی قبلش اینو بدون سه جزء جدانشدنی از روتین ضد جوش این موارده که با هر جنس پوستی و با هر نوع جوشی باید توی روتینت داشته باشی:
- شوینده
- مرطوب کننده
- ضدآفتاب

پیشنهادات لوک پرفکت:
ضدآفتاب
درمان جوش زیرپوستی در تعداد کم:
اگر درگیر جوش زیرپوستی در مقدار کم هستی لازمه کنار روتین بیسیکی که داری یه سرم bha اضافه کنی و هفته ای دو سه شب ازش استفاده کنی. Bha یه محصول ضدالتهاب و لایه برداره و باعث میشه این کمدونهای زیرپوستی سرباز کنند و سلولهای مرده روشون حذف بشه و از این طریق جوش زیرپوستی درمان میشه.
پیشنهاد لوک پرفکت:


درمان جوشهای قرمز به اسم پاپول و پاسچول در تعداد زیاد:
این مدل جوشها روش درمانش فرق داره و لازمه در کنار یه لایه بردار برای رفع انسداد منافذ و تلنبار شدن سلولهای مرده از آنتی بیوتیکهای موضعی استفاده کنیم.
لایه بردار پیشنهادی برای پوست چرب: سرم لایه بردار پائولازچویز
لایه بردار پیشنهادی برای پوست خشک: سرم لاکتیک اسید ده درصد اوردینری
آنتی بیوتیک موضعی به صورت محلولهای ارتیرومایسین 2% از داروخانهها قابل تهیه است.
پیشنهاد لوک پرفکت:
درمان جوشهای عفونی و چرک دار معروف به ندول و کیستی:
درمان این مدل جوشها بسیار مهمه چون در این مواقع انقدر میزان التهاب داخل پوست زیاد شده که امکان تخریب بافت پوست و ایجاد اسکار یا همون جوشگاه روی صورت به وجود میاد.
برای درمان این مدل جوشها در قدم اول لازمه به پزشک مراجعه کنید تا دکتر براتون داروهای خوراکی تجویز کنه و التهاب را بخوابونه و زمانی که از شدت جوش کاهش پیدا کرد به درمانهای بالا مراجعه کنید.


اگر این نکاتو انجام ندی روتین خریدنت کم فایده میشه!
اگر واقعا قصد جدی برای درمان جوش داری به این چند تا نکته دقت ویژه بکن:
1. نوع تغذیه ات رو تغییر بده تا جای ممکن از مصرف شیرینی جات، خوراکی هایی مثل برنج سفید و نان سفید و لبنیات و فست فود و سرخ کردنی حذر کن، یکمی از دلیلش را برات میگم؛ به محض خوردن این مدل خوراکیها هورمون انسولین در بدن بالا میره و هورمون انسولین تاثیر مستقیم بر افزایش هورمونهای جنسی ما داره و هورمونهای جنسی گیرندههای خیلی حساسی در پوستمون دارند که باعث فرمان مستقیم به پوست برای ترشح بیش از حد چربی میشن. چرب شدن صورت همانا و چندین جوش قلمبه و زشت زدن همانا!
2. استرس تاثیر خیلی بالایی روی غدد ترشح کننده چربی صورتمون داره و دقیقا مثل تغذیه اگر کنترل نشه میتونه عامل مهمی در جوش زدن صورت باشه پس سعی کن استرست رو کنترل کنی، البته که گفتنش آسونه اما در عمل سخته و نیاز به تغییر سبک زندگی، مدیتیشن و کمک گرفتن از یک درمانگر روحیه و … داره. اما معضلی نیست که غیرقابل حل باشه و میتونیم با کمک به خودمون این مساله رو مرتفع کنیم مثل خیلیهای دیگه.
3. اگر خانم هستی و درگیر جوشی حتما چکآپ سالیانه از هورمونهای تولید مثل و تیروئیدی خودت داشته باش، خیلی از مشکلات جوشی ما مربوط به عدم تعادل همین هورمون هاست و پزشک با دادن دارو مشکل را به سادگی برطرف میکنه.