محصولات

کانسیلر چیست؟ با انواع کانسیلر آشنا شویم

کانسیلر چیست

کانسیلر یکی از مهمترین لوازم آرایشی برای برطرف کردن پنهان کردن مشکلات پوستی است. کانسیلر در واقع از کلمه Conceal گرفته شده که به معنای پنهان کردن و پوشش دادن است. اگر بخواهید برخی نقص های ایجاد شده در پوست صورتتان را پنهان کنید، قطعا استفاده از انواع کانسیلر می تواند گزینه خوبی محسوب شود. با این حال بد نیست کمی در مورد این لوازم آرایشی پرکاربرد و محبوب بیشتر بدانیم، به پرسش اینکه دقیقا کانسیلر چیست پاسخ دهیم و کاربردهای آن را بشناسیم.

کانسیلر تنوع زیادی دارد؛ هم تنوع از نظر رنگ و هم تنوع از نظر مدل های موجود در بازار. بهتر است قبل از خرید کانسیلر هم با این لوازم ارایشی بیشتر آشنا شوید و هم در مورد مدل های مختلف آن و کاربردهای آن اطلاع کسی کنید. در این صورت خرید هوشمندانه تری را تجربه خواهید کرد.

کانسیلر چیست؟

استفاده از کانسیلرکانسیلر اولین بار در دهه 30 قرن بیستم میلادی توسط فردی به نام لیدیا الری به بازار عرضه شد. در آن زمان این نوع لوازم آرایشی توانست نظر بسیاری از بانوان را به خود جلب کند تا جایی که در عرض کمتر از چند سال، برندهای لوازم آرایشی شروع به تولید کانسیلر کردند. در همان ابتدا سوال بسیاری از افراد این بود که دقیقا کانسیلر چیست و چه تفاوتی با کرم پودر و برخی دیگر از لوازم آرایش مشابه دارد؟

کانسیلرهای اولیه را می توان کرم پودرهای فشرده ای دانست که می توانستند پوشش دهی مناسبی بر روی پوست صورت ایجاد کنند. امروزه برخی کانسیلر را با عنوان تصحیح کننده رنگ می شناسند. همین موضوع باعث شده تا برای برطرف کردن لک، سیاهی زیر چشم، جوش و… از کانسیلر استفاده شود. البته این موارد تنها بخشی از کاربردهای بی نظیر کانسیلر در آرایش و زیبایی است.

در حال حاضر که انواع کانسیلر از کانسیلر پودری گرفته تا کانسیلر مایع تولید و روانه بازار شده است، می توانیم کانسیلر را اینطور تعریف کنیم؛ کرم پودر با غلظت زیاد. همین تعریف می تواند نشان دهنده نوع کاربرد این نوع از لوازم آرایش نیز باشد.

آشنایی با انواع کانسیلر

کانسیلر بر اساس نوع کاربرد، نوع تولید یا  و حتی رنگ به دسته بندی های مختلفی تقسیم می شود. با این حال، در هنگام خرید کانسیلر بیشتر باید به نوع تولید آن توجه داشته باشید. از این نظر، کانسیلرها در یک دسته بندی کلی به 6 نوع تقسیم می شوند

  • کانسیلر کرمی
  • کانسیلر پودری
  • کانسیلر مایع
  • کانسیلر استیکی
  • کانسیلر مدادی
  • کانسیلر ماژیکی

هر کدام از انواع کانسیلر مزایا و معایب خاص خود را دارد. اگر شما هم به دنبال انتخاب پوشش دهنده مناسب برای رفع عیب های ظاهری بر روی پوست خود هستید، بهتر است در پاسخ به سوال کانسیلر چیست به نوع آن نیز توجه کنید.

کانسیلر کرمی

کانسیلر کرمی از محبوب ترین انواع پوشش دهنده ها شناخته می شود. علت نیز این است که نوع کرمی کانسیلر به راحتی قابل استفاده است و نیاز به تبحر خاصی ندارد. علاوه بر این، پوشش دهی فوق العاده و ماندگاری این نوع کانسیلر باعث شده تا برای برطرف کردن لک، جوش و خراش های پوستی مناسب باشد.

ویژگی مهم کانسیلرهای کرمی این است که برای پوست های خشک نیز مناسب هستند. البته اگر صورت شما زیاد جوش می زند، بهتر است کانسیلر کرمی انتخاب کنید که بدون الکل باشد. نکته مهم در استفاده از کانسیلر کرمی این است که  برای پوشش دهی جوش های تازه مناسب نیست!

کانسیلر پودری

کانسیلر پودریبسیار از بانوان در پاسخ به این پرسش که کانسیلر چیست و چه کاربردهایی دارد، آن را نوعی کرم پودر توصیف می کنند. علت نیز پرطرفدار بودن این نوع از کانسیلر در بین برخی افلراد است. این نوع البته پوشش دهی زیادی ندارد و میزان کاور آن متوسط است. با این حال از این لوازم آرایش می توانید برای زخم ها و مشکلات پوستی استفاده کنید که سطح اثر آن ها کم است.

کانسیلر مایع

کانسیلر مایع تارت tarteخوشبختانه یکی از پرفروش ترین انواع کانسیلر، که هم کاور فوق العاده بالایی دارد و هم نحوه استفاده از آن بسیار ساده به شمار می رود، کانسیلر مایع است. این نوع پوش دهنده پوستی هم قابلیت ترکیبی فوق العاده زیادی دارد و هم می تواند سطح گسترده ای از پوست را کاور کند. کانسیلر مایع در واقع محبوب ترین نوع از انواع این لوازم آرایشی است.

کانسیلرهای مایع تقریبا برای انواع پوست ها مناسب بوده و تنوع رنگی بالایی دارند. البته برای پوست های خشک بهتر است از کانسیلرهای مات استفاده نشود.

اگر می خواهید با کمک کانسیلر جوش های خود را بپوشانید، قطعا کانسیلر مایع بهترین گزینه خواهد بود. برای کاور نقاط چین و چروک دار پوست نیز بهتر است حتما از کانسیلر مایع استفاده کنید. قطعا نتیجه رضایت بخش خواهد بود.

در حال حاضر برندهای معتبر در دنیا اقدام به تولید و عرضه انواع کانسیلر مایع کرده اند؛ از انواع کانسیلر مایع دیور Dior گرفته تا برند تارت tarte که انواع کانسیلر مایع را در سبد لوازم آرایشی خود جای داده است. برندهای روولوشن، نارس، استی لادر، رولون و تعداد دیگری از برندهای معتبر نیز بهترین کانسیلرهای مایع را روانه بازار کرده اند. همین موضوع باعث شده انتخاب از بین برندهای کانسیلر کمی سخت باشد.

کانسیلر استیکی (ماتیکی)

کانسیلر استیکی ماتیکی روولوشنکانسیلرهای استیکی که در ایران بیشتر به نوع ماتیکی نیز شهرت دارند، کانسیلرهای جامد هستند. این نوع کانسیلر نیز در سال های اخیر محبوب تر شده و برای انواع پوست ها مناسب اند. البته اگر پوستی دارید که زیاد جوش می زند، این نوع پوشش دهنده مناسب نیست و بهتر است از انواع دیگر کانسیلر استفاده کنید.

در تابستان و هوای گرم، کانسیلر استیکی یکی از بهترین انتخاب ها است. این نوع پوشش دهنده ها ریزش بسیار کمی بر اثر عرق کردن دارند و ماندگاری بیشتری خواهند داشت. البته این به شرطی است که پوست خیلی چرب نداشته باشید.

کانسیلر مدادی

کانسیلرهای مدادی بیشتر برای ظریف کاری مورد استفاده قرار می گیرند. برای برطرف کردن مشکلات ابرو، هایلایت کردن گوشه های چشم و… این نوع از کانسیلر بهترین گزینه است. البته متاسفانه نوع مدادی، تنوع کمتری نسبت به دیگر مدل ها دارد. البته ناگفته نماند که بسیاری از افراد ممکن است در پاسخ به سوال کانسیلر چیست، این نوع پوشش دهنده پوستی را به عنوان کانسیلر نشناسند.

کانسیلر ماژیکی

نوع آخر از انواع کانسیلر که بیشتر به عنوان هایلایتر مورد استفاده قرار می گیرد، نوع ماژیکی است. برس خاص این نوع پوشش دهنده معرف آن است. البته میزان کاور کانسیلر ماژیکی بسیار کم تر از دیگر انواع آن است و به همین علت بیشتر به عنوان هایلایتر استفاده می شود تا کاور کردن.

سخن پایانی

خرید کانسیلر زمانی صحیح و اصولی خواهد بود که شما بدانید کانسیلر چیست و انواع آن کدام است. در این صورت می توانید بهترین نوع پوشش دهنده را برای پوست خود انتخاب کنید. در این مطلب تنها با مفهوم کانسیلر، خلاصه ای از کاربردها و در نهایت انواع کانسیلر آشنا شدیم. برای خرید هوشمندانه این نوع لوازم آرایش باید نکات بیشتری بدانیم و کاربردهای مختلف کانسیلر را بشناسیم. حتما دیگر مطالب در مورد کانسیلر را در مجله زیبایی لوک پرفکت دنبال کنید تا اطلاعات خود را در مورد این پوشش دهنده فوق العاده بیشتر کنید.

شما به ما بگویید؛ به نظر شما بهترین کانسیلر مربوط به کدام برند است؟ برای خرید پوشش دهنده های پوستی به چه نکاتی توجه می کنید؟ به نظر شما آیا کانسیلر برای آرایش نیاز است یا کرم پودر و دیگر لوزام ارایشی کفایت می کند؟ منتظر نظرات و تجربیات شما عزیزان هستیم.

دیدگاهی در مورد “کانسیلر چیست؟ با انواع کانسیلر آشنا شویم

  1. مهدیه سالمی گفت:

    تقاوت کانسیلر با پرایمر چیه؟

  2. shohre گفت:

    میشه راهنمایی کنید بهترین مارک کانسیلر چیه؟ آخه خود شما هم چند تا کانسیلر دارین بعد خیلیاشونم توی یه رنج قیمت هستن. کودومشون بهتره رو باید از کجا بفهمیم؟

    1. Lookperfect گفت:

      با سلام
      با استفاده از چت آنلاین سایت از مشاورین ما راهنمایی بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.